Stuženie šľahačkových tort - semifreddo Neutra

Stuženie šľahačkových tort - semifreddo Neutra

Pre chladené šľahačkové torty

200 g Ztužovač šľahačky semifreddo Neutra (kód: 2296)
266 g kvalitná voda
1000 g vychladená Smotana 33% tuku

postup

  • Do tekutej šľahačky vmiešame Ztužovač šľahačky semifreddo Neutra (kód: 2296) a vodu. Všetko spoločne vyšľaháme.
  • Našľahaný krém sa ochutí ochucovacia pastou, ktorá sa ľahko vmieša do vyšľahanej šľahačky.
  • Krémom sa plní forma vyložená piškótou a nechá sa spevniť v mrazničke 1 - 5 hod. (Podľa veľkosti torty).
  • Šľahačkové dezerty sa po vybratí z mrazničky zdobia a uchovávajú v chladiacej vitríne pri teplote +2 ° C do +4 ° C.
Zmrzlinový den