>

Zmrzlina speculoos (ČokoKaramel Biscuit)

Zmrzlina speculoos (ČokoKaramel Biscuit)

Recept na vaničku 4 kg:

3280 g Tekutá smotanová bázy

320 g Mlieko plnotučné (3,5% tuku)

400 g Pasta a poleva s kúskami speculoos (kód: 2978) (chuťové prísady)

300 g Pasta a poleva s kúskami speculoos (kód: 2978) (dekorácie)

postup:

  1. Z Pasterizátory vypustíme tekutú báze do karafy a pridáme ochutenie Pasta a poleva s kúskami speculoos (kód: 2978).

  2. Všetko dobre rozmixujeme a nalejeme do zmrzlinového stroja.

  3. Zmrzlinu vypúšťame po častiach, jednotlivé pramene vytekajúca zmrzliny naskládáváme voľne na seba do "kopcov". Prípadne vytvoríme jeden veľký hladký kopec a pomocou horúcej suchej špachtle vytvoríme "kaskádové" zdobenie.

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocou silného šokového mrazenia (ak máme k dispozícii).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umiestnime do zmrzlinové vitríny, alebo uskladníme v mrazničke.

Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte do dvoch pracovných dní.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie