Zmrzlina Mandarinková (báza Frutta)

Zmrzlina Mandarinková (báza Frutta)

Recept na vaničku 4 kg:

1880 g kvalitnej voda

640 g cukor krupica

220 g Glukosil Gelato Master School - doplnok do zmrzlinových receptov (kód: 2688)

140 g Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690)

800 g Mandarinkový džús

320 g Ochucovacia pasta Mandarinka (kód: 2367)

postup:

  1. Najprv dobre zmiešame všetky suché ingrediencie.

  2. Všetko dobre rozmiešame do vody v karafe a necháme cca 30 min odstáť.

  3. Zamiešame a nalejeme do zmrzlinového stroja.

  4. Zmrzlinu vypúšťame po častiach, jednotlivé pramene vytekajúca zmrzliny naskládáváme voľne na seba do "kopcov". Prípadne vytvoríme jeden veľký hladký kopec a pomocou horúcej suchej špachtle vytvoríme "kaskádové" zdobenie.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocou silného šokového mrazenia (ak máme k dispozícii).

  6. Dozdobíme povrch zmrzliny mandarínkami, potretými Cukrárenský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277) a umiestnime do zmrzlinové vitríny, alebo uskladníme v mrazničke.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie