Zmrzlina Kiwi - Sorbet

Zmrzlina Kiwi - Sorbet

Recept na vaničku 4 kg:

1320 g kvalitnej voda

1600 g Pyré Kiwi 100% (kód: 3100)

80 g Ochucovacia pasta Kiwi Linea (kód: 3122)

680 g cukor krupica

180 g Glukosil Gelato Master School - doplnok do zmrzlinových receptov (kód: 2688)

140 g Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690)

postup:

  1. Najprv premiešame dohromady všetky suché ingrediencie.

  2. Výslednú suchú zmes dobre zamiešame do vody a necháme aspoň pol hodiny odstáť.

  3. Tekutú zmes znova premiešame a nalejeme do zmrzlinového stroja.

  4. Zmrzlinu vypúšťame po častiach, jednotlivé pramene vytekajúca zmrzliny naskládáváme voľne na seba do "kopcov".

  5. Nakoniec dozdobíme povrch polevami a necháme krátko zamraziť v mrazničke alebo najlepšie pomocou silného šokového mrazenia.

  6. Umiestnime do zmrzlinové vitríny, alebo uskladníme v mrazničke.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie