Višňová torta

Višňová torta

Piškótový korpus Ø 26 cm (na 1 torta):

216 g vajcia
50 g kvalitná voda
  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 minút.
  • Pečieme pri 200 ° C, 30 minút bez vetrania, potom 15 minút s vetraním.

Krém Višňový:

250 g kvalitná voda 20ºC
1000 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku
  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 20ºC a vmiešame do našľahané šľahačky.

Višňová poleva:

50 g Ztužovač šľahačky Višňa - na šľahačkové torty (kód: 2580)

100 g kvalitná voda

  • Readymix spojíme s vodou a poriadne zamiešame, až začne želatína mierne tuhnúť, začneme tortu polievať.

Výroba čokoládových ozdôb:

Rozohriatu čokoládu Čokoláda horká 58% blok (kód: 2099) natrieme na transferovú fóliu (položenú dekorom smerom nahor).

Jej veľkosť môžeme podľa potreby upraviť.

Narežeme si potrebné tvary a popr. je vytvarujeme.

Po stuhnutí čokolády fóliu opatrne zlúpneme.

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie