Tiramisu torta

Tiramisu torta

Tortový korpus svetlý:

330 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)

215 g vajcia

50 g kvalitná voda

Všetko rýchlo šľaháme 8 – 10 minút.

Pečieme pri 200ºC, 30 minút bez vetrania, potom 15 minút s vetraním.

Tiramisú krém:

100 gStužovač šľahačky Tiramisu - na šľahačkové torty (kód: 2011)

125 g kvalitná voda min. 20ºC

500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 20ºC a zľahka vmiešame do našľahanej šľahačky

POSTUP VÝROBY TORTU:

  • Do tortovej formy vložíme tenký plát zo Zmes na pečenie jemného piškóty Biscuit (kód: 2345) , potrieme kávou.
  • Na piškótu dáme polovicu Tiramisú krému.
  • Vložíme ďalší plát piškóty, doplníme formu zvyškom Tiramisú krému a uhladíme povrch.
  • Necháme vychladiť v chladničke cca 2 hodiny.
  • Po vychladnutí posypeme povrch torty Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) cez šablónu s nápismi Tiramisú.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie