Šľahačkový Pistáciový torta

Šľahačkový Pistáciový torta

Krém Pistácie

1000 g vychladená Smotana 33% tuku
200 g Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296)
200 g kvalitná voda
90 g Ochucovacia pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2617)
50 g Piškótový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
100 g Zrkadlová poleva Biela čokoláda (kód: 2496)
50 g Pistáciová drvina dekoračná

Postup

  • Do tekutej vychladenej šľahačky vmiešame pri pomalých otáčkach Bavarese Neutro - šľahačkovej šarloty .
  • Potom prilievame vodu, stále pri nízkych otáčkach.
  • Ešte chvíľku miešame pri nízkych otáčkach. Potom všetko spoločne vyšľaháme pri vyšších otáčkach do hladkej pevnej konzistencie.
  • Našľahaný krém sa ochutí ochucovacou pastou Ochucovacia pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2617) , ktorá sa ľahko špachtľou vmieša do ušľahanej šľahačky.
  • Krémom sa plní forma vyložená piškótom a nechá sa spevniť v chladničke najmenej 2 hod. (podľa veľkosti torty).
  • Šľahačková torta Bavarese sa po vybratí z chladničky zdobí Zrkadlová poleva Pistácie (kód: 2683) na povrchu a Pistáciová drvina dekoračnej strane.
  • A uchováva v chladiacej vitríne pri teplote +2 °C až +4 °C.

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie