Šľahačkový Kávový torta

Šľahačkový Kávový torta

Krém Káva

1000 g vychladená Smotana 33% tuku
200 g Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296)
200 g kvalitná voda
50 g Ochucovacia pasta Káva Espresso (kód: 2365)
50 g Piškótový plát svetlý, 2 ks (kód: 2536)
100 g Zrkadlová poleva Biela čokoláda (kód: 2496)
50 g Poleva / Náplň krémová Cremosette Lieskový oriešok (kód: 3233)

Postup

  • Do tekutej vychladenej šľahačky vmiešame pri pomalých otáčkach Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296) .
  • Potom prilievame vodu, stále pri nízkych otáčkach.
  • Ešte chvíľku miešame pri nízkych otáčkach. Potom všetko spoločne vyšľaháme pri vyšších otáčkach do hladkej pevnej konzistencie.
  • Našľahaný krém sa ochutí ochucovacou pastou LEAGEL, ktorá sa ľahko špachtľou vmieša do ušľahanej šľahačky.
  • Krémom sa plní forma vyložená piškótom.
  • V polovici krému sa pretrie Poleva / Náplň krémová Cremosette Lieskový oriešok (kód: 3233) a nechá sa spevniť v chladničke najmenej 2 hod. (podľa veľkosti torty).
  • Šľahačková torta Bavarese sa po vybratí z chladničky zdobí na povrchu Zrkadlová poleva Biela čokoláda (kód: 2496) .
  • A uchováva v chladiacej vitríne pri teplote +2 °C až +4 °C.

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie