Šľahačková torta Cheese Cake

Šľahačková torta Cheese Cake

Krém Cheesecake

1000 g vychladená Smotana 33% tuku
200 g Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296)
55 g Tvaroh Cheesecake 40 - sušené ochutenie (kód: 2523)
200 g kvalitná voda
50 g Sušienky rozdrobené
50 g Maslo zmäknuté
100 g Farcitúra Jahoda (kód: 2494)

Postup

  • Do tekutej vychladenej šľahačky vmiešame pri pomalých otáčkach Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296) a Tvaroh Cheesecake 40 - sušené ochutenie (kód: 2523) .
  • Potom prilievame vodu, stále pri nízkych otáčkach.
  • Ešte chvíľku miešame pri nízkych otáčkach. Potom všetko spoločne vyšľaháme pri vyšších otáčkach do hladkej pevnej konzistencie.
  • Krémom sa plní forma vyložená zmesou Sušienky rozdrobené a Maslo zmäknuté a nechá sa spevniť v chladničke najmenej 2 hod. (podľa veľkosti torty).
  • Šľahačková torta Bavarese sa po vybratí z chladničky zdobí Farcitura Jahoda (kód: 2494) .
  • A uchováva v chladiacej vitríne pri teplote +2 °C až +4 °C.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie