Šľahačková torta - Bavarese Pistácie

Šľahačková torta - Bavarese Pistácie

krém Pistácie

1000 g vychladená Smotana 33% tuku
200 g Ztužovač šľahačky Bavarese 200 - na polo zmrazené krémy (kód: 2614)
200 g kvalitná voda
90 g Ochucovacia pasta Pistácie Mediterraneo Lea (kód: 2617)
50 g Piškótový plát tmavý, 2 ks (kód: 2537)
100 g Zrkadlová poleva Biela čokoláda Lea (kód: 2496)
50 g Pistáciová drť dekoračné

postup

  • Do tekutej vychladenej šľahačky vmiešame pri pomalých otáčkach Bavarese Neutra - šľahačkové Šarlota .
  • Potom prilievame vodu, stále pri nízkych otáčkach.
  • Ešte chvíľku miešame pri nízkych otáčkach. Potom všetko spolu vyšľaháme pri vyšších otáčkach do hladkej pevnej konzistencie.
  • Našľahaný krém sa ochutí ochucovacia pastou Ochucovacia pasta Pistácie Mediterraneo Lea (kód: 2617), ktorá sa ľahko špachtľou vmieša do vyšľahanej šľahačky.
  • Krémom sa plní forma vyložená piškótou a nechá sa spevniť v chladničke najmenej 2 hod. (Podľa veľkosti torty).
  • Šľahačková torta Bavarese sa po vybratí z chladničky zdobí Zrkadlová poleva Pistácie Lea (kód: 2683) na povrchu a Pistáciová drvina dekoračné postranných.
  • A uchováva v chladiacej vitríne pri teplote +2 ° C do +4 ° C.

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 3 000 Sk bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie