Šľahačková torta - Bavarese Lesné plody

Šľahačková torta - Bavarese Lesné plody

Krém Lesné plody

1000 g vychladená Smotana 33% tuku
200 g Ztužovač šľahačky Bavarese 200 - na polo zmrazené krémy (kód: 2614)
200 g kvalitná voda
90 g Ochucovacia pasta Crema della Nonna (kód: 2502)
40 g Ochucovacia pasta Lesné plody 40 Lea (kód: 2491)
50 g Piškótový plát svetlý, 2 ks (kód: 2536)
100 g Farcitura Lesné plody Lea (kód: 2616)

postup

  • Do tekutej vychladenej šľahačky vmiešame pri pomalých otáčkach Ztužovač šľahačky Bavarese 200 - na polo zmrazené krémy (kód: 2614).
  • Potom prilievame vodu, stále pri nízkych otáčkach.
  • Ešte chvíľku miešame pri nízkych otáčkach. Potom všetko spolu vyšľaháme pri vyšších otáčkach do hladkej pevnej konzistencie.
  • Našľahaný krém sa ochutí 1/2 pastou Ochucovacia pasta Crema della Nonna (kód: 2502) a 1/2 pastou Ochucovacia pasta Lesné plody 40 Lea (kód: 2491), ktoré sa ľahko vmiešame do vyšľahanej šľahačky.
  • Krémom sa plní forma vyložená piškótou. Obe vrstvy krému sa oddelí ďalšou vrstvou piškóty.
  • Tortu sa nechá spevniť v chladničke najmenej 2 hod. (Podľa veľkosti torty).
  • Šľahačková torta Bavarese sa po vybratí z chladničky zdobí Farcitura Lesné plody Lea (kód: 2616)
  • A uchováva v chladiacej vitríne pri teplote +2 ° C do +4 ° C.
Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte do dvoch pracovných dní.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie