Šľahačková torta - Bavarese Káva

Šľahačková torta - Bavarese Káva

krém Káva

1000 g vychladená Smotana 33% tuku
200 g Ztužovač šľahačky Bavarese 200 - na polo zmrazené krémy (kód: 2614)
200 g kvalitná voda
50 g Ochucovacia pasta Káva Espresso Lea (kód: 2365)
50 g Piškótový plát svetlý, 2 ks (kód: 2536)
100 g Zrkadlová poleva Biela čokoláda Lea (kód: 2496)
50 g Poleva krémová Loveria Lieskový oriešok (kód: 2313)

postup

  • Do tekutej vychladenej šľahačky vmiešame pri pomalých otáčkach Bavarese Neutra - šľahačkové Šarlota .
  • Potom prilievame vodu, stále pri nízkych otáčkach.
  • Ešte chvíľku miešame pri nízkych otáčkach. Potom všetko spolu vyšľaháme pri vyšších otáčkach do hladkej pevnej konzistencie.
  • Našľahaný krém sa ochutí ochucovacia pastou LEAGEL, ktorá sa ľahko špachtľou vmieša do vyšľahanej šľahačky.
  • Krémom sa plní forma vyložená piškótou.
  • V polovici krému sa pretrieme Poleva krémová Loveria Lieskový oriešok (kód: 2313) a nechá sa spevniť v chladničke najmenej 2 hod. (Podľa veľkosti torty).
  • Šľahačková torta Bavarese sa po vybratí z chladničky zdobia na povrchu Zrkadlová poleva Biela čokoláda Lea (kód: 2496).
  • A uchováva v chladiacej vitríne pri teplote +2 ° C do +4 ° C.

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie