Šľahačková torta - Bavarese Cheese Cake

Šľahačková torta - Bavarese Cheese Cake

krém Cheesecake

1000 g vychladená Smotana 33% tuku
200 g Ztužovač šľahačky Bavarese 200 - na polo zmrazené krémy (kód: 2614)
55 g Sušené ochutenie Cheesecake Tvaroh 40 (kód: 2523)
200 g kvalitná voda
50 g Sušienky rozdrobené
50 g Maslo zmäknuté
100 g Farcitura Jahoda Lea (kód: 2494)

postup

  • Do tekutej vychladenej šľahačky vmiešame pri pomalých otáčkach Bavarese Neutra - šľahačkové Šarlota a Sušené ochutenie Cheesecake Tvaroh 40 (kód: 2523).
  • Potom prilievame vodu, stále pri nízkych otáčkach.
  • Ešte chvíľku miešame pri nízkych otáčkach. Potom všetko spolu vyšľaháme pri vyšších otáčkach do hladkej pevnej konzistencie.
  • Krémom sa plní forma vyložená zmesou Sušienky rozdrobené a Maslo zmäknuté a nechá sa spevniť v chladničke najmenej 2 hod. (Podľa veľkosti torty).
  • Šľahačková torta Bavarese sa po vybratí z chladničky zdobí Farcitura Jahoda Lea (kód: 2494).
  • A uchováva v chladiacej vitríne pri teplote +2 ° C do +4 ° C.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 3 000 Sk bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie