Šľahačkové dezerty jogurtové

Šľahačkové dezerty jogurtové

Piškótový plát svetlý alebo hnedý:

250 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)

275 g vajcia

25 g kvalitná voda

25 g cukor krupica

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 minút.

Popř.přidáme

20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)

40 g kvalitná voda

  • Kakao s vodou zmiešame na hladkú zmes a vmiešame do našľahané svetlej piškótové zmesi.
  • Potom ihneď natrieme na vymastený plech a pečieme pri 250 ° C, 6 minút.
  • Z tohto množstva vyrobíme 1 plát - 60 x 80 cm.

jogurtový krém

500 g vychladená Smotana 33% tuku

100 g Ztužovač šľahačky Wonderpanna 200 - na šľahačkové torty (kód: 2296)

65 g kvalitná voda

20 g Jogurt Yogo 30 - sušené ochutenie (kód: 2259)

  • Všetko spoločne vyšľaháme.
  • Obdĺžnikovú či guľatú formu torte prekladáme postupne piškótou a krémom a potom necháme zamraziť.

  • Šľahačkové dezerty - Šarlota po vybratí z mrazničky zdobíme a uchovávame v chladiacej vitríne.

želé Crystal

20 g Želé poleva číra Crystal (kód: 1746)

1000 g kvalitnej voda

150 g cukor krupica

postup:

  • Želé Crystal zmiešame s cukrom a nasypeme do vriacej vody.
  • Varíme asi 1-2 minúty.

Povrch zmrazeného šľahačkového dezerte posypeme výrobkom Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 2684). Zmrazené alebo čerstvé ovocie posypeme cca 10 g výrobku Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 2684) a pokryjeme povrch dezerte. Pomaly zalievame pripraveným, teplým Želé Crystal.

Zmrzlinový den

Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie