Semifreddo - pistáciové

Semifreddo - pistáciové

piškótový plát

250 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)
275 g vajcia
25 g kvalitná voda
25 g cukor krupica

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 minút.
  • Potom ihneď natrieme na plech a pečieme pri 250 ° C 6 minút.
  • Z tohto množstva vyrobíme 1 plát - 60 x 80 cm.

pistáciový krém

50 g Ztužovač šľahačky Wonderpanna 200 - na šľahačkové torty (kód: 2296)
32 g kvalitná voda
250 g Smotana 33% tuku
25 g Ochucovacia pasta Pistácie Extra Lea (kód: 2393)

Receptúra šľahačka na ozdobu

4 g Ztužovač šľahačky Stabella (kód: 1775)
250 g Smotana 33% tuku

postup

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie