Semifreddo - pistáciové

Semifreddo - pistáciové

Piškótový plát

250 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)
275 g vajcia
25 g kvalitná voda
25 g cukor krupice

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 – 10 minút.
  • Potom ihneď natrieme na plech a pečieme pri 250 ºC 6 minút.
  • Z tohto množstva vyrobíme 1 plát – 60 x 80 cm.

Pistáciový krém

50 g Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296)
32 g kvalitná voda
250 g Smotana 33% tuku
25 g Ochucovacia pasta Pistácie Extra (kód: 2393)

Receptúra šľahačka na ozdobu

4 g Stužovač šľahačky Stabella (kód: 1775)
250 g Smotana 33% tuku

Postup

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie