Sacher torta

Sacher torta

Čokoládový korpus (na 1 tortový korpusy Ø 26 cm)

600 g Zmes na korpus Sacher (kód: 2342)
350 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Zmes na Sacher šľaháme s vajcami a vodou pri vyšších otáčkach po dobu 5 - 6 min.
  • Pečieme pri 180 - 190 ° C, cca 40 - 50 min. s vetraním.
  • Po vychladnutí rozkrojíme korpus na 3 pláty a prvé dva potrieme 200 g Farcitura Marhuľa Lea (kód: 2416).
  • Povrch korpusu potrieme a uhladíme čokoládovým krémom a necháme schladiť v chladničke.
  • Potom zalejeme čokoládovou polevou celú tortu vrátane strán a necháme schladiť.
  • Pred podávaním zdobíme jednotlivé porcie našľahanú šľahačkou, spevnenú stužovačom Ztužovač šľahačky Stabella (kód: 1775).

krém čokoládový

30 g Buttermix pre maslový krém (kód: 2117)
100 g kvalitná voda
80 g povolenej Maslo 82%
20 g Ochucovacia pasta Čokoláda Noir Linea (kód: 2190)

  • Buttermix pre maslový krém zmiešame s vodou izbovej teploty a šľaháme v šľahači 3-4 minúty do hladkej, krémovej konzistencie.
  • Pridáme povolenej maslo a ďalej šľaháme v šľahači asi 3 minúty.
  • Nakoniec vmiešame Ochucovacia pasta Čokoláda Noir Linea (kód: 2190).

poleva čokoládová

200 g Čokoláda horká 58% blok (kód: 2099)
30 g Dextróza 100 DE = čistá glukóza (kód: 2126)
170 g tekutá Smotana 33% tuku

  • Ľahko prihrejeme za stáleho miešania. Potom necháme schladiť na 40 ºC a nalejeme na povrch torty.

Šľahačka na zdobenie

8 g Ztužovač šľahačky Stabella (kód: 1775)
500 g vychladená Smotana 33% tuku

Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte do dvoch pracovných dní.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie