Irish coffee roláda

Irish coffee roláda

Piškótový plát na roládu (na 3 pláty 60x40 cm):

500 g     Zmes na pečenie jemného piškótu Biscuit (kód: 2101)

550 g     vajcia

50 g     kvalitná voda

50 g     cukor krupica

Všetko rýchlo šľaháme 8 – 10 minút.

75 g olej

Ľahko vmiešame do našľahanej zmesi.

Pečieme pri 240ºC, 5 minút.

Irish coffee krém

100 g Stužovač šľahačky Írska káva - na šľahačkové torty (kód: 2096)

125 g kvalitná voda min. 20ºC

500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 20ºC a zľahka vmiešame do našľahanej šľahačky

Postup:

  • Piškótový plát na roládu potrieme Irish coffe krémom , zarolujeme a necháme vychladiť.

  • Potom povrch prelejeme polevou z výrobku Čokoláda mliečna - chipsy (kód: 2110) , ktorú zmiešame s kúskami lieskových orieškov alebo mandlí.

  • Časť orieškov alebo mandlí opražíme, rozdrvíme a nasypeme v tenkej vrstve na polevu.

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie