Pravé čokoládové polevy

Pravé čokoládové polevy

K príprave poliev použijeme kvalitnú čokoládu

Vhodné aj pre diabetikov

receptúra

200 g Čokoláda horká 58% blok (kód: 2099) - alebo čokoláda Diabella
200 g Smotana 33% tuku

postup

  • Čokoládu rozpustíme so šľahačkou v hrnci na platničke (či na vodnom kúpeli) za stáleho miešania.
  • Rozpustenú polevu necháme vychladnúť na 40 ºC.
  • Tortu čokoládovou polevou rovnomerne polejeme.
  • Tortu necháme zatuhnúť v chladničke.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie