Poháriky "Sacher" (6 ks)

Poháriky

Základný recept na Sacher tortu

600 g Zmes na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vajcia
50 g kvalitná voda

postup

  • Zmes sa našľahá a do hladka rozotrie na plech vyložený papierom na pečenie, uhladí a pečie.
  • Teplota pečenia: 190 ° C
  • Doba pečenia: cca 20 min., S pusteným vetraním.
  • Po upečení a chladenie sa použije vhodná guľatá Vykrajovačka pre dezertné poháre.

Receptúra na marhuľovú šľahačku

100 g Ztužovač šľahačky Marhuľa - na šľahačkové torty (kód: 1732)
125 g kvalitná voda studená, premiešať s READYMIX
500 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

postup

  • Marhuľovú šľahačkou naplníme pohárik do 1/3 a vložíme prvý Sacher koliesko
  • Postup opakujeme 2x.
  • Nakoniec pridáme marhuľovú šľahačku a povrch uhladíme.
  • Vložíme vychladiť a upevniť do chladničky.
  • Potom potrieme Zrkadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) a dozdobíme Čokoládové ornamenty, horká čokoláda (kód: 1752) a čerstvým ovocím.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie