>

Pistáciová torta

Pistáciová torta

Čokoládový korpus (3 kusy, Ø 26 cm, 5 cm)

1000 g Zmes na pečenie čokoládového piškótu Biscuit (kód: 2794)
750 g vajcia
150 g kvalitná voda

  • Všetko sa dohromady zmieša a šľahá pri vyšších otáčkach cca 10 min.
  • Naplní sa forma (formy) a upečie.
  • Teplota pečenia: 190 ° C (rúra).
  • Doba pečenia: cca 30-35 min.
  • Najprv bez vetrania a po 15 min. s vetraním.

Pistáciový krém (Ø 26 cm, H 6 cm)

140 g Readymix Neutra (kód: 2086)
175 g kvalitná voda (20 ° C)

70 g Ochucovacie pasta Pistácie hladká Nuova (kód: 2168)
700 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Zmieša sa voda s READYMIX do hladka a pridáva sa postupne našľahaná smotana, pripravená vopred.

Postup (1 Torta Ø 26 cm, H 6 cm)

  • 2 čokoládové pláty (Ø 24 cm).
  • Pistáciový krém.
  • Šľahačkové ružičky zo Smotana 33% tuku.

dozdobenie

Zmrzlinový den