Pistáciová pologule s marcipánom

Pistáciová pologule s marcipánom

Tortový korpus hnedý (na 1 tortový korpus Ø 26 cm)

330 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)
215 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 – 10 minút.
  • rozmiešame 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) + 50 g kvalitná voda a vmiešame do našľahanej hmoty.
  • Pečieme pri 200 ºC, 30 min. bez vetrania, potom 15 min. s vetraním.

Pistáciový krém

100 g Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296)
65 g kvalitná voda
500 g vychladená Smotana 33% tuku
60 g Ochucovacia pasta Pistácie Extra (kód: 2393)

Postup

  • Na tortovú podložku vložíme plát hnedého piškótového tortového korpusu s výškou 1,5 cm.
  • Na piškótu navŕšime Pistáciový krém a uhladíme na úhľadný kopček.
  • Prekryjeme tenkou vrstvou hnedého piškótu s výškou 0,5 cm, ktorý rozrežeme na štvrtky a zatlačíme na kopček.
  • Pripravenú tortu uložíme do chladničky na cca 2 hodiny spevniť.
  • Po vybratí z chladničky tortu potiahneme pravým marcipánom a dozdobíme marcipánovými ozdobami.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie