Piškótový korpus - tortový čokoládový

Piškótový korpus - tortový čokoládový

Tortový korpus čokoládový (na 3 tortové korpusy Ø 26 cm)

1000 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)
650 g vajcia
150 g kvalitná voda

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 – 10 minút.
  • Zmiešame 120 g kvalitná voda a 60 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) , zmes pridáme do cesta a opäť šľaháme.
  • Pečieme pri 200 ºC, 30 minút bez vetrania, potom 15 minút s vetraním.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie