Ochucovacie zložky

  • Pri výrobe ovocných zmrzlín sa pre ochucovanie používa predovšetkým čerstvé alebo mrazené ovocie. Avšak aj pri výrobe z ovocia odporúčame pridať časť koncentrované ovocné pasty pre zjednotenie chuti a farby jednotlivých výrobných šarží.
  • Ovocná zmrzlina, vyrobená iba zo zahustenej prírodné ovocné pasty, ale môže byť tiež kvalitné a napr. U exotického ovocia umožňuje výrobu širokej škály ovocných chutí.
  • Pri výrobe tzv. Mliečnych zmrzlín sa neošetrené orechy, vanilkové struky a pod. Dnes príliš nepoužívajú. Nielen preto, že často bývajú znečistené nebezpečnými mikroorganizmy, ale aj pre veľkú prácnosť pri ich spracovaní. Preto je dávaná prednosť už vopred spracovaným pastám, vyrobeným z týchto prírodných surovín, ktoré sú už úplne mikrobielně v poriadku a pritom si zachovávajú pôvodnú intenzívnu chuť.
Zmrzlinový den


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie