Marhuľové tunely

Marhuľové tunely

Plát na piškótovú roládu

330 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)
370 g vajcia
35 g kvalitná voda
35 g cukor krupica

  • Pre čokoládový piškótu: pridáme 25 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) + 50 g kvalitnej voda.
  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 minút.
  • Potom ihneď natrieme na plech a pečieme pri 250 ° C, 6 minút.
  • Z tohto množstva vyrobíme 3 pláty - 60 x 80 cm.

marhuľový krém

50 g Ztužovač šľahačky Marhuľa - na šľahačkové torty (kód: 1732)
63 g kvalitná voda 20 ºC
250 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix sa zmieša do hladka s vodou min. 20 ºC a vmieša ľahko do našľahané šľahačky.

Lesklá marhuľová poleva

50 g Ztužovač šľahačky Neutra - na šľahačkové torty (kód: 2086)
100 g kvalitná voda
50 g Ochucovacia pasta Marhuľa 40 Lea (kód: 2488)

postup

  • Krémom naplníme Forma tunel 9x, silikón (kód: 1450) pol centrimetrech pod okraj a prikryjeme piškótou.
  • Necháme mraziť aspoň 3 hodiny.
  • Po vybratí z mrazničky polievame lesklú marhuľovou polevou a zdobíme lístkom mäty.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie