Marcipánová torta

Marcipánová torta

Piškótový korpus Bisquit Ø 26 cm (na 1 tortu)

330 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)
215 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 min.
  • Pečieme pri 200 ºC, 30 min. bez vetrania, potom 15 min. s vetraním.

Marcipánový krém

100 g Readymix Marcipán (kód: 1724)
125 g kvalitná voda min. 20 ºC
500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 20 ºC a zľahka vmiešame do našľahané šľahačky

Šľahačka na ozdobu

7,5 g Ztužovač šľahačky Stabella (kód: 1775)
500 g Smotana 33% tuku

postup

  • Do formy vložíme tenký plát piškóty Bisquit a natrieme zhora produktom Farcitura Marhuľa Lea (kód: 2416).
  • Prikryjeme ďalším plátom korpusu a naplníme vyššou vrstvou marcipánového krému.
  • Prikryjeme ďalším plátom korpusu a necháme vychladiť v chladničke cca 2 hodiny.
  • Odstránime formu, torta prekryjeme produktom Marcipán 1: 1 (kód: 1739).
  • Povrch dozdobíme šľahačkou sa Ztužovač šľahačky Stabella (kód: 1775).
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 3 000 Sk bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie