Malinová torta

Malinová torta

Tortový korpus svetlý (na 1 tortový korpus Ø 26 cm)

330 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)
215 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 minút.
  • Pečieme pri 200 ºC, 30 minút bez vetrania, potom 15 minút s vetraním.

malinový krém

100 g Ztužovač šľahačky Malina - na šľahačkové torty (kód: 1727)
125 g kvalitná voda 20ºC

  • Vymiešame do hladka a zľahka zamiešame do:

500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

želé poleva

10 g Želé poleva číra Crystal (kód: 1746)
500 g kvalitná voda
75 g cukor krupica

  • Želé zmiešame s cukrom a nasypeme do vriacej vody, varíme asi 1-2 minúty.

postup

  • Tenkú vrstvu korpusu potrieme malinovým džemom a prikryjeme ďalšou tenkou vrstvou korpusu.
  • Natrieme vyššou vrstvou malinového krému až do kraja formy.
  • Položíme ďalšiu tenkú vrstvu korpusu a dáme do chladničky asi na 2 hodiny stuhnúť. (Takto pripravený základ môžeme dať aj do mrazničky.)
  • Po vybratí z chladničky použijeme 20 g Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 2684), posypeme jemne povrch torty.
  • Zvyškom výrobku Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 2684) premiešame s 450 g Mrazené maliny.
  • Maliny premiešané s Bindogelem umiestniť na povrch torty.
  • Zalejeme pripravenou želé polevou.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie