Malinové rezy

Malinové rezy

Plát na piškótovú roládu

250 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)
275 g vajcia
25 g kvalitná voda
25 g cukor krupice

  • Pre čokoládovú piškótu: pridáme 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) + 40 g vody.
  • Všetko rýchlo šľaháme 8 – 10 minút.
  • Potom ihneď natrieme na plech a pečieme pri 250 ºC, 6 minút.

Šľahačka malinová

100 g Stužovač šľahačky Malina - na šľahačkové torty (kód: 1727)
125 g kvalitná voda
500 g Smotana 33% tuku

  • Ready mix sa zmieša do hladka s vodou a potom zľahka vmieša do našľahanej šľahačky.

Želé poleva číra

5 g Želé poleva číra Crystal (kód: 1746)
250 g kvalitná voda
38 g cukor krupice

  • Želé zmiešame s cukrom a nasypeme do vriacej vody, varíme asi 1 – 2 minúty.

Postup

  • Upečieme si piškótový plát.
  • Pripravíme si ochutenú malinovú šľahačku.
  • Forma obdĺžnik, s podložkou, nerez (10x30x5cm) (kód: 1518) vyložíme piškótom. (Všetky nádoby a formy musíme pred šľahaním dôkladne vychladiť.)
  • Štetcom nanesieme na povrch piškótu zvlhčujúcu polevu.
  • na piškótu nanesieme malinovú šľahačku a zakryjeme tenkou vrstvou piškóty,
  • Povrch piškóty posypeme prípravkom Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 1762) .
  • Necháme vychladiť a spevniť cca 2 hod. v chladničke.
  • Po vybratí rezy dozdobíme malinami premiešanými s 10g prípravku Bindogel. Maliny navŕšime na rezy a zalejeme želé polevou čírou pripravenou podľa návodu vyššie.
  • Šľahačkové dezerty - šarloty sa uchovávajú v chladiacej vitríne pri teplote 2 - 4 °C.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie