Malinové rezy

Malinové rezy

Plát na piškótovú roládu

250 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)
275 g vajcia
25 g kvalitná voda
25 g cukor krupica

  • Pre čokoládový piškótu: pridáme 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) + 40 g vody.
  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 minút.
  • Potom ihneď natrieme na plech a pečieme pri 250 ° C, 6 minút.

šľahačka malinová

100 g Ztužovač šľahačky Malina - na šľahačkové torty (kód: 1727)
125 g kvalitná voda
500 g Smotana 33% tuku

  • Ready mix sa zmieša do hladka s vodou a potom zľahka vmieša do našľahané šľahačky.

Želé poleva číra

5 g Želé poleva číra Crystal (kód: 1746)
250 g kvalitná voda
38 g cukor krupica

  • Želé zmiešame s cukrom a nasypeme do vriacej vody, varíme asi 1 - 2 minúty.

postup

  • Upečieme si piškótový plát.
  • Pripravíme si ochutenú malinovú šľahačku.
  • Forma obdĺžnik, s podložkou, nerez (10x30x5cm) (kód: 1518) vyložíme piškótou. (Všetky nádoby a formy musíme pred šľahaním dôkladne vychladiť.)
  • Štetcom nanesieme na povrch piškótu zvlhčujúce polevu.
  • na piškótu nanesieme malinovú šľahačku a zakryjeme tenkou vrstvou piškótu,
  • Povrch piškótu posypeme prípravkom Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 2684).
  • Necháme vychladiť a spevniť cca 2 hod. V chladničke.
  • Po vybratí rezy dozdobíme malinami premiešaným s 10g prípravku Bindogel. Maliny navŕšime na rezy a zalejeme želé polevou čírou pripravenou podľa návodu vyššie.
  • Šľahačkové dezerty - Šarlota sa uchovávajú v chladiacej vitríne pri teplote 2 - 4 ° C.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie