Novembrová torta

Novembrová torta

Základ z treného cesta (na 1 plát Ø 26 cm)

100 g Zmes na pečenie treného cesta Sandy (kód: 2413)
45 g vajcia
45 g Maslo 82%
10 g kvalitná voda

  • Všetko šľaháme pri stredných otáčkach po dobu 3 - 5 min. a potom rozotrieme do vymastenej formy.
  • Pečieme pri 190 ° C po dobu 10 min. pri pustenej vetranie.
  • Po vychladnutí potrieme malinovým džemom.

Piškótový korpus Bisquit čokoládový (na 1 tortový korpus Ø 24 cm)

330 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)
216 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Všetko šľaháme pri vyšších otáčkach po dobu 8 - 10 min.
  • Nakoniec krátko vmiešame zmes 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) sa 40 g vody.
  • Pečieme pri 200 ºC, 30 min. bez vetrania, potom 15 min s vetraním.
  • Po vychladnutí ukrojíme z korpusu plát s výškou cca 1 cm a ten položíme do formy na základ z treného cesta, potretý džemom.
  • Poukladáme plátky odkvapkaní hrušiek a potrieme polovicou čokoládového krému.
  • Položíme ďalší čokoládový plát a doplníme formu zvyškom čokoládového krému.
  • Uhladíme povrch a necháme v chladničke cca 2 hod. Spevniť.

Krém čokoládový (na 1 tortu Ø 26 cm)

100 g Readymix Čokoláda (kód: 2122)
125 g kvalitná voda 20ºC
500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 20 ºC a potom vmiešame do našľahané šľahačky.

Neutrálny krém

75 g Readymix Neutra (kód: 2086)
100 g kvalitná voda 25 - 30 ºC
500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 25 - 30 ºC a vmiešame do našľahané šľahačky.

dozdobenie torty

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 3 000 Sk bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie