Likérový ​​tunel

Likérový ​​tunel

Základ z treného cesta

100 g Zmes na pečenie treného cesta Sandy (kód: 2413)
45 g vajcia
45 g Maslo 82%
10 g kvalitná voda

  • Všetko šľaháme pri stredných otáčkach po dobu 3-5 min.
  • Pečieme pri 190 ° C po dobu 10 min. pri pustenej vetranie.

Základný recept na rolády

280 g Zmes na Torty Royal (kód: 2776)
300 g vajcia
100 g kvalitná voda
60 g pšeničná polohrubá múka

Svetlá roláda (1 Plech 60 x 40 cm)

  • Všetky suroviny sa cca 10 min. rýchlo vyšľaháme a nalejú na plech na pečenie.
  • Čokoládová roláda (1 Plech 60 x 40 cm).
  • Rovnaký recept ako na svetlú roládu, ale pridá sa 30 g Kakao a len 40 g múky.
  • Teplota pečenia: 230-240 ° C.
  • Doba pečenia: 10-12 min. (Pustené vetranie).

náplňové čerešne

100 g Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 2684)
200 g cukor krupica sa vmieša
1000 g čerešňová šťava
1500 g odkvapkaní čerešne

Krém Vaječný likér

200 g Readymix Vaječný likér (kód: 1725)
200 g kvalitná voda 25 ° C
100 g Likér Vaječný koňak (kód: 2778)
1000 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Všetko premiešať.

Čo si pripraviť

  • Spodná obdĺžnikový plát zo zmesi Zmes na pečenie treného cesta Sandy (kód: 2413).
  • Čokoládový-Roládový plát zo zmesi Zmes na Torty Royal (kód: 2776).
  • Zavárané náplňové čerešne.
  • Šľahačku s chuťou vaječného likéru.
  • Bielu čokoládovú polevu na dozdobenie povrchu.
  • Šľahačku na dozdobenie pod čokoládové oválky.
  • Čokoládové oválky s nápisom Eierlikör.
Zmrzlinový den