Torta sladké drievko (2 ks Ø 18 cm, výška 6 cm)

Torta sladké drievko (2 ks Ø 18 cm, výška 6 cm)

korpus Sacher

650 g Zmes na korpus Sacher (kód: 2630)
380 g vajcia
55 g kvalitná voda

  • Všetky suroviny sa spoja a šľahajú pri vyššej rýchlosti cca 5 min.
  • Našľahanú hmotou sa naplní 2 formy Ø 18 cm a dá sa piecť.
  • Teplota pečenia: 190 ° C
  • Doba pečenia: cca 40 min.
  • Po upečení a vychladnutí sa korpus rozreže na tri pláty a postupne sa plnia lékořicovým krémom.

Sladkovkový maslový krém

500 g Pralinkový základ biely (kód: 2795)
250 g Maslo zmäknuté
25 g Ochucovacia pasta Sladovky (kód: 2758)

  • Všetko sa spoja a našľahá na ľahký našľahaný krém, ktorým sa naplní tortu. Časťou krému sa potrie povrch a boky torty.
  • Ten sa nechá v chladničke vychladiť.
  • Nakoniec sa strany torte ozdobí lékořicovými makrónky a povrch torty čerstvým ovocím a Makaronkovou drví.

Pelendrekové makrónky

250 g kvalitná voda
35 g Zmes na Bielkový krém (kód: 2779)
400 g cukor múčka
35 g Ochucovacia pasta Sladovky (kód: 2758)

  • Zmieša sa dokopy, prihrejeme na 50 ° C a našľahá sa.
  • Naplní sa do formy Silpa.
  • Nech sa stáť 10 minút a pečie pri 160 ° C sa spusteným vetraním v spodnej časti rúry asi 18-20 min. (Podľa veľkosti).
Zmrzlinový den