Kniežací torta (Ø 18 cm, 10 cm výška)

Kniežací torta (Ø 18 cm, 10 cm výška)

Čokoládový korpus (na 1 tortový korpusy Ø 26 cm)

600 g Zmes na korpus Sacher (kód: 2342)
350 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Zmes na Sacher šľaháme s vajcami a vodou pri vyšších otáčkach po dobu 5-6 min.
  • Pečieme pri 180 - 190 ° C, cca 40-50 min. s vetraním.

čokoládový krém

50 gZtužovač šľahačky Čokoláda - na šľahačkové torty (kód: 2122)
65 g kvalitná voda teplá, cca 40 ° C

  • Do hladka sa rozmieša.

250 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Zmieša sa všetko dohromady.

vanilkový krém

40 g Ztužovač šľahačky Neutra - na šľahačkové torty (kód: 2086)
50 g kvalitná voda cca 20 ° C
20 g Ochucovacia pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)

  • Do hladka sa rozmieša.

250 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Zmieša sa všetko dohromady.

jahodový krém

50 g Ztužovač šľahačky Jahoda - na šľahačkové torty (kód: 1726)
65 g kvalitná voda, cca 20 ° C

  • Do hladka sa rozmieša.

250 g Smotana 33% tuku, našľahaná vopred

  • Zmieša sa všetko dohromady.

postup

  • Jeden piškótový plát Sacher vyrobený z Zmes na korpus Sacher (kód: 2630) sa vloží do vymastenej a pocukrované formy Ø 18 cm.
  • Naplní sa čokoládový krém a uhladí sa do hladka.
  • Priloží sa ďalší vymazaná a pocukrená forma Ø 18 cm, ktorá sa naplní Vanilkovým krémom a uhladí do hladka a nakoniec sa naplní posledná jahodový krém a uhladí do hladka.
  • Vloží sa do chladničky na spevnenie a nakoniec zamraziť do mrazničku.
  • Po vybratí z mrazničku sa povrch torty poleje Zrkadlová poleva Čokoládová (kód: 2495). Poleva sa nechá stekať po stranách v nepravidelných pruhoch.

zdobenie

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie