Jahodová torta

Jahodová torta

Tortový korpus čokoládový (na 1 tortový korpus Ø 26 cm)

330 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)
215 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 - 10 minút.
  • Zmiešame 40 g kvalitné voda a 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478), zmes pridáme do cesta a opäť šľaháme.
  • Pečieme pri 200 ° C, 30 minút bez vetrania, potom 15 minút s vetraním.

jahodový krém

100 g Ztužovač šľahačky Jahoda - na šľahačkové torty (kód: 1726)
125 g kvalitná voda min. 20ºC

500 g Smotana 33% tuku

Želé poleva červená

10 g Želé poleva červená Rubín (kód: 1747)
200 g kvalitná voda
60 g cukor krupica

  • Vodu privedieme k varu.
  • Želé poleva červená Rubín (kód: 1747) zmiešame s cukrom a za stáleho miešania vsypeme do vriacej vody a necháme asi 1-2 min. variť.
  • Po krátkom vychladnutí je poleva pripravená na použitie (ak má byť poleva pevnejšie, možno pridať väčšie množstvo práškovej želé polevy).

Receptúra šľahačka na ozdobu

8 g Ztužovač šľahačky Stabella (kód: 1775)
500 g Smotana 33% tuku

postup

  • Do tortovej formy vložíme tenký plát čokoládového korpusu, potrieme jahodovým džemom a prikryjeme silnejším plátom čokoládového piškóty.
  • Naplníme polovicou jahodového krému.
  • Vložíme ďalší plát čokoládového piškótu, doplníme formu zvyškom jahodového šľahačkového krému a uhladíme povrch do rovna. Pripravený tortu uložíme do chladničky cca na 2 hodiny.
  • Po vybratí z chladničky tortu dozdobíme našľahanú šľahačkou sa Ztužovač šľahačky Stabella (kód: 1775), plátky jahôd a čokoládovými ozdobami Čokoládové ornamenty, horká čokoláda (kód: 1752).
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie