Hrušková torta

Hrušková torta

Piškótový korpus Ø 26 cm (na 1 tortu)

330 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)
216 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Všetko rýchlo šľaháme 8 – 10 minút.
  • Pečieme pri 200 ºC, 30 minút bez vetrania, potom 15 minút s vetraním.

Krém Hruškový

100 g Stužovač šľahačky Hruška - na šľahačkové torty (kód: 2149)
125 g kvalitná voda 20ºC
500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 20 ºC a vmiešame do našľahanej šľahačky.

Hrušková poleva

50 g Stužovač šľahačky Hruška - na šľahačkové torty (kód: 2149)
100 g kvalitná voda

  • Readymix spojíme s vodou a poriadne zamiešame, až začne želatína mierne tuhnúť, začneme tortu polievať.

Neutrálny krém na dozdobenie

38 g Stužovač šľahačky Neutro - na šľahačkové torty (kód: 2086)
50 g kvalitná voda 25 º - 30 ºC
250 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 25 – 30 ºC a vmiešame do našľahanej šľahačky.

Postup

  • Piškótový tortový plát s výškou cca 1 cm položíme do formy a potrieme marhuľovým džemom.
  • Na piškótový korpus natrieme vyššiu vrstvu krému Hruška a položíme ďalšiu tenkú vrstvu korpusu.
  • Krém doplníme do okraja a dáme do chladničky na cca 2 hod. spevniť.
  • Po vybratí z chladničky potrieme tortu hruškovou polevou a dozdobíme Mini Hrušky v sladkom náleve (lúpané, celé) (kód: 2732) .
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie