Torta Schwarzwald

Torta Schwarzwald

čokoládový korpus

1000 g Zmes na pečenie čokoládového piškótu Biscuit (kód: 2794)
750 g vajcia
150 g kvalitná voda

  • Všetko dohromady sa zmieša a šľahá pri vyšších otáčkach cca 10 min.
  • Naplní sa forma (formy) a upečie.
  • Teplota pečenia: 190 ° C (rúra).
  • Doba pečenia: cca 30-35 min.
  • Najprv bez vetrania a po 15 min s vetraním.

Neutrálny krém

75 g Readymix Neutra (kód: 2086)
100 g kvalitná voda cca 20 ° C
25 g Višňovice 40% (kód: 2787)

  • Do hladka sa premieša.

500 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Všetko sa spojí dohromady.

náplňové čerešne

100 g Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 2684)
200 g cukor krupica sa vmieša
1000 g čerešňová šťava
1500 g odkvapkaní čerešne

postup

  • Vencová forma sa vymaže a vyloží potravinárskou fóliou.
  • Pridá sa 1/3 Neutrálneho krému.
  • Z čokoládového korpusu sa vykrojí užšie kruhový plát, ktorý sa položí na prvú vrstvu krému.
  • Pridá sa druhá tretina krému, ďalší kruhový plát a naň Náplňové čerešne.
  • Pridá sa zvyšok krému, ktorý sa uhladí a uzavrie sa kruhovým plátom z čokoládového korpusu, ktorý sa ľahko pritlačí.
  • Naplnená forma sa umiestni na cca 2 hodiny do chladničky a nakoniec krátko do mrazničku.
  • Potom sa krátko ponorí do teplej vody a forma s potravinárskou fóliou sa dá dole.
  • Povrch sa poleje Zrkadlová poleva Čokoládová Lea (kód: 2495) alebo polevou pripravenou z Čokoláda horká 58% blok (kód: 2099).

dozdobenie

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie