Torta sabauda

Torta sabauda

suroviny

1000 g Smotana 33% tuku
200 g Ztužovač šľahačky semifreddo Neutra (kód: 2296)
130 g kvalitná voda
120 g Ochucovacie pasta Lieskový oriešok Italia Lea (kód: 2485)
50 g Piškótový plát zo zmesi Biscuit
100 g Farcitura Creme Caramel Lea (kód: 2493)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda horká 58% blok (kód: 2099)

srdce torty

500 g Smotana 33% tuku
100 g Ztužovač šľahačky semifreddo Neutra (kód: 2296)
65 g kvalitná voda
70 g Ochucovacie pasta Pistáciové pesto Lea (kód: 2486)

Zvlhčujúci poleva na piškótu

postup

  • Vyšľaháme šľahačku so Ztužovač šľahačky semifreddo Neutra (kód: 2296) a vodou.
  • Do šľahačky vmiešame špachtľou Ochucovacie pasta Lieskový oriešok Italia Lea (kód: 2485).
  • Dno formy vyložíme piškótou s rovnakým priemerom ako pistáciovej srdce a zvlhčíme ho Bagna lieskový oriešok.
  • Na piškótu vložíme vopred pripravené pistáciovej srdce, ktoré prikryjeme tenkým piškótovým plátom.
  • Pridáme druhú polovicu lieskovoorieškové šľahačky a starostlivo doplníme formu.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Potom ozdobíme povrch torty Farcitura Creme Caramel Lea (kód: 2493).
  • Dozdobíme čokoládovými ozdobami.
  • Uchovávame pri teplote + 4 ° C.

Zmrzlinový den