Torta Ružový Panter

Torta Ružový Panter

Piškótový korpus Bisquit čokoládový (na 1 tortový korpus Ø 24 cm)

330 g Zmes na pečenie piškóty Biscuit (kód: 2101)
216 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Všetko šľaháme pri vyšších otáčkach po dobu 8 - 10 min.
  • Nakoniec krátko vmiešame zmes: 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) a 40 g kvalitné voda.
  • Pečieme pri 200 ºC, 30 min. bez vetrania, potom 15 min. s vetraním.
  • Po vychladnutí ukrojíme z korpusu plát s výškou 1,5 cm a ten potrieme džemom.
  • Potom naplníme cca 725 g krému Čierne ríbezle a nakoniec 675 g Bieleho neutrálneho krému.
  • Uhladíme povrch a necháme v chladničke cca 2 hod. Spevniť.

Krém čierne ríbezle (na 1 tortu Ø 26 cm)

100 g Readymix Čierne ríbezle (kód: 2123)
125 g kvalitná voda 20 ºC
500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix zmiešame do hladka s vodou 20 ºC a potom vmiešame do našľahané šľahačky.

Biely neutrálny krém

38 g Readymix Neutra (kód: 2086)
50 g kvalitná voda 25 - 30 ºC
250 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

dozdobenie torty

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 3 000 Sk bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie