Torta Primavera

Torta Primavera

Suroviny

1000 g Smotana 33% tuku
200 g Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296)
130 g kvalitná voda
60 g Ochucovacia pasta Muffin® (kód: 2356)
50 g Piškótový plát zo zmesi Biscuit
50 g Farcitúra Jahoda (kód: 2494)
100 g čerstvej jahody
50 g Cukrársky lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)

Zvlhčujúca poleva na piškótu

  • Zvaríme 120 g cukor krupice v 100 g kvalitnej vody a následne ochutíme 44 g likéru Maraschino.

Postup

  • Vyšľaháme šľahačku so Stužovač šľahačky Wonderpanna - na šľahačkové torty (kód: 2296) a vodou.
  • Do šľahačky vmiešame špachtľou Ochucovacia pasta Muffin® (kód: 2356) .
  • Dno formy vyložíme piškótom, ktorý zvlhčíme Bagna Maraschino.
  • Naplníme do polovice formu šehačkou Babičkin krém.
  • Ozdobíme Farcitura Jahoda (kód: 2494) .
  • Pridáme druhú polovicu šľahačky Babičkin krém a starostlivo doplníme formu.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Potom vyberieme tortu z formy a zdobíme povrch torty čerstvým ovocím potretým Cukrársky lesk Gelatina Neutra (kód: 2277) .
  • Okraj torty dozdobíme šľahačkou.
  • Uchovávame pri teplote + 4 ºC.

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie