Torta Primavera

Torta Primavera

suroviny

1000 g Smotana 33% tuku
200 g Ztužovač šľahačky Wonderpanna 200 - na šľahačkové torty (kód: 2296)
130 g kvalitná voda
60 g Ochucovacia pasta Crema della Nonna (kód: 2502)
50 g Piškótový plát zo zmesi Biscuit
50 g Farcitura Jahoda Lea (kód: 2494)
100 g čerstvé jahody
50 g Cukrárenský lesk Gelatina Neutra Lea (kód: 2277)

Zvlhčujúci poleva na piškótu

  • Zvaríme 120 g cukor krupica 100 g kvalitná voda a následne ochutíme 44 g likéru Maraschino.

postup

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie