Torta Jogurt-Rakytník-Mak (Ø 26 cm, výška 6 cm)

Torta Jogurt-Rakytník-Mak (Ø 26 cm, výška 6 cm)

Príprava makového korpusu

335 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)
220 g vajcia
50 g kvalitná voda
50 g Maková náplň

  • Všetko sa rýchlo šľahá po dobu 8-10 min. Potom sa naleje do formy a dá upiecť.
  • Teplota pečenia: 190 °C.
  • Doba pečenia: 30 min. Po 15 min. pustiť vetranie.

Jogurtový krém

500 g vychladená Smotana 33% tuku
100 g Stužovač šľahačky Semifreddo Neutro
65 g kvalitná voda
20 g Sušené ochutenie Yogo 30 Lea

  • Všetko spoločne vyšľaháme.

Rakytníková náplň

Polovica jogurtovej náplne sa ochutí 30 g Ochucovacia pasta Rakytník (kód: 2757) .

Postup

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie