Jahody so Stracciatellou (1 plech 60 x 20 cm)

Jahody so Stracciatellou (1 plech 60 x 20 cm)

Základný recept na Sacher piškótu

600 g Zmes na korpus Sacher (kód: 2630)
350 g vajcia
50 g kvalitná voda

  • Zmes sa našľahá a do hladka rozotrie na plech vyložený papierom na pečenie, uhladí sa a pečie.
  • Teplota pečenia: 190 ° C
  • Doba pečenia: cca 20 min. s pusteným vetraním.

jahodový krém

140 g Readymix Jahoda (kód: 1726)
175 g kvalitná voda, ca. 20 ° C

  • Zmieša sa do hladka.

700 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Všetko sa spoja.

stracciatella krém

140 g Readymix Stracciatella (kód: 2764)
175 g kvalitná voda 20 ° C

  • Zmieša sa do hladka.

700 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Všetko sa spoja.

Panna Cotta Zrkadlová poleva

40 g Readymix Neutra (kód: 2086)
40 g kvalitná voda, teplá

  • Zmieša sa do hladka a hneď potom sa pridá:

250 g Smotana 33% tuku, tekutá

  • Všetko sa premieša a ihneď sa poťahuje povrch rezov.
  • Možno tiež použiť Zrkadlová poleva Biela čokoláda Lea (kód: 2496).
  • Na dno formy sa vloží plát upečený zo Zmes na korpus Sacher (kód: 2630) (60 x 20 cm).
  • Jahodový krém a Stracciatella krém sa nepravidelne pretrite.
  • Naplní sa nimi forma, uhladí sa do hladka a nechá cca 2 hodiny chladiť v chladničke.
  • Zrkadlová biela poleva sa natrie na povrch rezov. Môže sa melírovať s Topping Jahoda Linea (kód: 2196).
  • Nakrája sa najprv štvorca (10 x 10 cm) a potom diagonálne trojuholníky.

zdobenie

  • Uplatňuje sa čerstvé ovocie, popr. čokoládové plátky.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie