Čokoládovo-mangová torta (Ø 26 cm, 5 cm výška)

Čokoládovo-mangová torta (Ø 26 cm, 5 cm výška)

Základ z treného cesta

100 g Zmes na pečenie treného cesta Sandy (kód: 2413)
45 g vajcia
45 g Maslo 82%
10 g kvalitná voda

  • Všetko šľaháme pri stredných otáčkach po dobu 3- 5 min.
  • Pečieme pri 190 ° C po dobu 10 min. pri pustenej vetranie.

korpus Brownies

500 g Zmes na Brownies (kód: 2769)
125 g vajcia
125 g olej
75 g kvalitná voda

  • Suroviny sa spoja a po dobu 3-4 min. pomaly do hladka zmiešajú.
  • Naplní sa do formy a upečú sa.
  • Teplota pečenia: 180 ° C.
  • Doba pečenia: 10 min.

krém Mango

60 g Ztužovač šľahačky Mango-Cmar - na šľahačkové torty (kód: 2777)
75 g kvalitná voda cca 20 ° C

300 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred.

  • Ready mix sa zmieša do hladka s vodou a potom zľahka vmieša do našľahané šľahačky.

Piškótový plát čokoládový

330 g Zmes na pečenie čokoládového piškótu Biscuit (kód: 2794)
216 g vajcia
50 g voda

  • Všetko sa rýchlo šľahá 8 - 10 minút.
  • Pečie pri 200 ° C, 30 minút bez vetrania, potom 15 minút s vetraním.

čokoládový krém

200 g Ztužovač šľahačky Čokoláda - na šľahačkové torty (kód: 2122)
80 g Ztužovač šľahačky Neutra - na šľahačkové torty (kód: 2086)
600 g Smotana 33% tuku tekutá

  • Všetko sa spojí na krémovú konzistenciu a našľahá sa.

postup

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie