Torta čierna mamba (Ø 26 cm, 10 cm výška)

Torta čierna mamba (Ø 26 cm, 10 cm výška)

Piškótové čierne pláty

500 g Zmes na pečenie jemnej piškóty Biscuit (kód: 2345)
550 g vajcia
50 g cukor krupice
50 g kvalitná voda

  • Všetko sa rýchlo šľahá 8-10 min.
  • Potom sa pridá 100 g Ochucovacia pasta Čierna Mamba (kód: 2789) a vmieša sa do našľahaného piškótu.
  • Rozotrie na dva plechy (60 x 40 cm) vyložené papierom na pečenie.
  • Povrch sa uhladí a pečie sa.
  • Teplota pečenia: 240 °C (krátko odvetrať).
  • Doba pečenia: 6 min (bez vetrania).
  • Po upečení hneď zložiť z plechu.

Višňový krém

150 g Stužovač šľahačky Višňa - na šľahačkové torty (kód: 2580)
150 g kvalitná voda cca 20 °C

  • Do hladka zmiešať.

600 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Všetko sa spojí dohromady.

Postup

  • Višňový krém z Stužovač šľahačky Višeň - na šľahačkové torty (kód: 2580) sa natrie na piškótové čierne pláty a uhladí.
  • Od dlhšej strany sa nakrájajú 10 cm široké pláty.
  • Rolujte tak, že prvý pruh stočte ako roládu, tú preklopte na stojato a boky obtočte ďalšími pruhmi krémom vždy dovnútra.
  • Postupujte tak, aby Vám vznikli dve torty Ø 18 cm. Tie sa položia na okrúhlu upečenú podložku z Zmes na pečenie jemného piškóty Biscuit (kód: 2345) a dajú sa vychladiť.

Dozdobenie

Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie