Caramel-Brownie s kokosom (1 ks Ø 26 cm, výška 6 cm)

Caramel-Brownie s kokosom (1 ks Ø 26 cm, výška 6 cm)

korpus Brownies

500 g Zmes na Brownies (kód: 2769)
125 g vajcia
125 g olej
75 g kvalitná voda

  • Suroviny sa spoja a po dobu 3-4 min.pomalu do hladka zmiešajú
  • Rozdelí sa na dve časti a upečú sa.
  • Teplota pečenia: 180 ° C.
  • Doba pečenia: 10 min.

kokosová dekorácie

35 g Zmes na Bielkový krém (kód: 2779)
250 g kvalitná voda
250 g cukor krupica
200 g Kokos strúhaný (kód: 2725)
200 g cukor múčka (preosiaty)

  • Zmes na Bielkový krém (kód: 2779) sa zmieša s vodou do hladka, pridá sa cukor a našľahá sa.
  • Pridá sa kokos a premieša sa.
  • Pečieme na plechu pri teplote 150 ° C, potom teplotu znížime na 100 ° C a necháme cez noc pri pustenej vetrania.

Caramel-Brownie krém

150 g Ztužovač šľahačky Caramel-Brownies - na šľahačkové torty (kód: 2760)
190 g kvalitná voda

  • Spojí sa do hladka.

750 g Smotana 33% tuku našľahaná vopred

  • Všetko sa premieša.

pracovný postup

  • Prvý plát vyrobený s Zmes na Brownies (kód: 2769) sa vloží do formy a pridá sa polovica Caramel-Brownie krému.
  • Vloží sa druhý plát zo Zmes na Brownies (kód: 2769) a pridá sa zvyšok Caramel-Brownie krému.

zdobenie

  • Tortu sa potrie našľahanú šľahačkou a ozdobia šľahačkovým ružičkami.
  • Kokosová dekorácie sa nastrihať na malé kúsky a dozdobia sa s ňou tortu.
  • Pridajú sa zapečené orieškové ozdoby, vyrobené s bázou Crispy - chrumkavá bázy (kód: 2115).
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie