Diabella Tiramisu pohárik

Diabella Tiramisu pohárik

krém tiramisu

100 g Diabella Readymix Tiramisu (kód: 2046)
125 g kvalitná voda 20 ºC

  • Vymiešame do hladka a zamiešame do:

500 g vychladená našľahaná Smotana 33% tuku

šľahačka diabella

5 g Diabella Readymix Neutra (kód: 2423)
10 g kvalitná voda 40 ºC
100 g Smotana 33% tuku

postup

  • Diabella Readymix Tiramisu (kód: 2046) zmiešame s vodou a zľahka vmiešame do našľahané šľahačky.
  • Získame jemný ochutený krém, ktorý vložíme do vrecka na zdobenie a dáme vychladiť do chladničky na cca 5 - 10 minút.
  • Pripravíme si Poháriky hranaté veľké 210 ml (kód: 466) alebo sklenené poháre.
  • Krémom naplníme 1/3 pohára, vložíme upečený Diabella piškótu z Diabella zmes na piškótový korpus (kód: 2425) namočený v caffe espresso, popr. v roztlačený neosladená ovocí. Následne naplníme krém do 2/3 pohára, vložíme ďalšie zvlhčený Diabella piškótu a ozdobíme povrch krémom.
  • Povrch múčnika dozdobíme tenkou vrstvou Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478), ovocím, neosladená šľahačkou, alebo môžeme vytvoriť dekorácie z rozpustenej Diabella Čokoláda horká blok (kód: 2035).
  • Hotové poháre pred podávaním vychladíme.
Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte do dvoch pracovných dní.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie