Diabella Tiramisu torta

Diabella Tiramisu torta

Receptúra piškótový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 tortu)

175 g Diabella zmes na piškótový korpus (kód: 2425)
175 g vajcia
12 g kvalitná voda

  • Šľaháme cca 6 - 12 minút a potom pridáme:

20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)

  • Pečieme pri 190 ° C cca 30 min.

tiramisu krém

100 g Diabella Readymix Tiramisu (kód: 2046)
125 g kvalitná voda 20ºC
500 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

postup

  • Tenkú vrstvu Diabella piškótového korpusu potrieme Diabella tiramisu krémom a prikryjeme ďalšou tenkou vrstvou diabella korpusu.
  • Natrieme ďalšiu vrstvu Diabella tiramisu krému až do kraja formy.
  • Naplnený tortu dáme do chladničky na cca 2 hod stuhnúť.
  • Po vybratí z chladničky Pomocou šablóny Tiramisu dozdobíme tortu 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478).
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie