Diabella Maracujová torta

Diabella Maracujová torta

Piškótový čokoládový korpus Ø 26 cm (na 1 tortu)

175 g Diabella zmes na piškótový korpus (kód: 2425)
175 g vajcia
12 g kvalitná voda

  • Šľaháme cca 6 - 12 minút.
  • Ďalej pridáme 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478).
  • Pečieme pri 190 ° C cca 30 min.

Ovocný krém Maracuja

200 g Diabella Readymix Maracuja (kód: 2022)
200 g kvalitná voda 20 ºC

  • Vymiešame do hladka a zľahka zamiešame do:

600 g Smotana 33% tuku

Poleva z READYMIX

60 g Diabella Readymix Maracuja (kód: 2022)
120 g kvalitná voda 20 ºC

  • Vodu zmiešame s READYMIX maracuja, až začne poleva mierne tuhnúť, torta začneme polevou polievať ..

Krém na zdobenie

4 g Diabella Readymix Neutra (kód: 2423)
7 g kvalitná voda 40 ºC

  • Vymiešame do hladka a zamiešame do:

70 g našľahané vychladené Smotana 33% tuku

postup

  • Tenkú vrstvu čokoládového korpusu potrieme diabella krémom Maracuja a prikryjeme ďalšou tenkou vrstvou čokoládového piškóty.
  • Natrieme vyššou vrstvou diabella krému Maracuja a uhladíme.
  • Naplnený tortu necháme v chladničke cca 2 hod. Spevniť.
  • Po vybratí z chladničky potrieme tortu polevou z READYMIX a dáme znova vychladiť do chladničky.
  • Tortu nadekorujeme krémom na dozdobenie (80 g). Strany torty ozdobíme 50 g Plátkové mandle.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie