>

Diabella Malinová torta

Diabella Malinová torta

Piškótový korpus čokoládový Diabella Ø 26 cm (na 1 tortu)

175 g Diabella zmes na piškótový korpus (kód: 2425)
175 g vajcia
12 g kvalitná voda

  • Šľaháme cca 6 - 12 minút a potom pridáme 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
  • Pečieme pri 190 ° C cca 30 min.

Šľahačkový krém malinový Diabella

150 g Diabella Readymix Malina (kód: 2440)
150 g kvalitná voda 20ºC
450 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix premiešame do hladka v miske s vodou a potom zľahka zamiešame do našľahané šľahačky.

želatína Diabella

125 g Diabella želírovací cukor N Jelly (kód: 2441)
500 g kvalitná voda 100 ° C

postup

  • Tenkú vrstvu piškótového čokoládového korpusu Diabella vložíme na dno vyššie formy a potrieme malinovým krémom Diabella a prikryjeme ďalšie tenkou vrstvou korpusu.
  • Natrieme vyššou vrstvou malinového krému Diabella.
  • Položíme ďalšiu tenkú vrstvu korpusu a povrch torty jemne posypeme výrobkom Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 1993).
  • Tortu necháme v chladničke cca 2 hod. Spevniť.
  • Po vybratí z chladničky umiestnime na povrch torty 450 g Mrazené maliny ľahko premiešané s 20 g výrobku Stabilizátor ovocia Bindogel (kód: 1993).
  • Postupne zalejeme mierne schladenú želatínou Diabella.
Zmrzlinový den