Diabella lieskovooriešková torta

Diabella lieskovooriešková torta

Piškótový korpus Ø 26 cm (na 1 tortu)

175 g Diabella zmes na piškótový korpus (kód: 2425)
150 g vajcia
20 g kvalitná voda

  • Šľaháme cca 6 - 12 minút.
  • Pečieme pri 190 ° C cca 30 min.

lieskovoorieškový krém

160 g Diabella Readymix Lieskový oriešok (kód: 2424)
200 g kvalitná voda 20 ºC
800 g Smotana 33% tuku

Krém na zdobenie

16 g Diabella Readymix Neutra (kód: 2423)
28 g kvalitná voda 40 ºC
280 g Smotana 33% tuku

postup

  • Tenkú vrstvu korpusu potrieme diabella lieskovoorieškovým krémom a prikryjeme ďalšou tenkou vrstvou piškóty.
  • Natrieme vyššou vrstvou diabella lískooříškového krému a uhladíme do hladka.
  • Naplnený tortu necháme v chladničke cca 2 hod. Spevniť.
  • Po vybratí z chladničky tortu nadekorujeme krémom na dozdobenie. Strany torty ozdobíme pomocou 50 g Plátkové mandle.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 3 000 Sk bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie