Diabella Linecké cukrovinky N

Diabella Linecké cukrovinky N

Diabella cesto na linecké koláčiky

1000 g Diabella zmes na cesto pre čajové pečivo (kód: 2455)
450 g Maslo 82%
100 g vajcia
50 g kvalitná voda

(Celkom 1600 g pred pečením, 1365 g po upečení)

  • Všetky suroviny zmiesime na hladké cesto a necháme chvíľu odpočinúť. (Pre získanie čokoládového cesta zmiešame 50 g kakaa a 30 g vody a pridáme do cesta.)
  • Pečieme pri 200 ºC a zapnuté ventiláciu po dobu cca 7 min.
  • Po vychladnutí môžeme plniť Diabella džemom alebo krémom Diabella Buttermix pre maslový krém (kód: 2528).
  • Namáčame alebo polievame rozpustenou čokoládou Diabella Čokoláda horká blok (kód: 2035).
Zmrzlinový den