Diabella Jahodová torta

Diabella Jahodová torta

Piškótový čokoládový korpus Ø 26 cm (na 1 tortu)

175 g Diabella zmes na piškótový korpus (kód: 2425)
175 g vajcia
12 g kvalitná voda

Ovocný krém Jahodový

200 g Diabella Readymix Jahoda (kód: 2579)
200 g kvalitná voda 20 ºC

  • Vymiešame do hladka a zľahka zamiešame do:

600 g Smotana 33% tuku

Krém na zdobenie

4 g Diabella Readymix Neutra (kód: 2423)
7 g kvalitná voda 40 ºC

  • Vymiešame do hladka a zamiešame do:

70 g našľahané vychladené Smotana 33% tuku

Na dozdobenie 1 torty stačí vyrobiť krém zo 70 g šľahačky.

postup

  • Tenkú vrstvu čokoľvek. korpusu potrieme diabella jahodovým krémom a prikryjeme ďalšou tenkou vrstvou čokoľvek. piškóty.
  • Natrieme vyššou vrstvou diabella jahodového krému a uhladíme do rovna
  • Naplnený tortu necháme v chladničke cca 2 hod. Spevniť.
  • Tortu ozdobíme krémom na dozdobenie (80 g) a jahodami.
Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte do dvoch pracovných dní.

Zdarma pre objednávky nad 230 € bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie