Diabella Čokoládová torta

Diabella Čokoládová torta

Receptúra piškótový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 tortu)

175 g Diabella zmes na piškótový korpus (kód: 2425)
175 g vajcia
12 g kvalitná voda

  • Šľaháme cca 6 - 12 minút a potom pridáme:

20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)

  • Pečieme pri 190 ° C cca 30 min.

čokoládový krém

100 g Diabella Readymix Čokoláda (kód: 2426)
100 g kvalitná voda 20 ºC
300 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix premiešame do hladka v miske s vodou a potom zľahka zamiešame do našľahané šľahačky.

Krém na zdobenie

4 g Diabella Readymix Neutra (kód: 2423)
7 g kvalitná voda 40 ºC
70 g našľahaná vychladená Smotana 33% tuku

  • Readymix premiešame do hladka v miske s vodou a potom zľahka zamiešame do našľahané šľahačky.

postup

  • Tenkú vrstvu Diabella piškótového korpusu potrieme Diabella čokoládovým krémom a prikryjeme ďalšou tenkou vrstvou diabella korpusu.
  • Natrieme ďalšiu vrstvu diabella čokoládového krému až do kraja formy.
  • Naplnený tortu dáme do chladničky na cca 2 hod stuhnúť.
  • Po vybratí z chladničky nazdobíme Diabella krémom.
Zmrzlinový den

Súvisiace


Doprava za každého počasia

Objednajte do 12:00 a tovar máte hneď na druhý deň.

Zdarma pre objednávky nad 3 000 Sk bez DPH

Pozrite sa aké bude počasie